Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κι άλλη μεταγραφή στο νήμα ο Ολυμπιακός - Έσκασε μεγάλη επιστροφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 20:43:00

Κι άλλη μεταγραφή στο νήμα ο Ολυμπιακός - Έσκασε μεγάλη επιστροφή!

Sportdog Team
Κι άλλη μεταγραφή στο νήμα ο Ολυμπιακός - Έσκασε μεγάλη επιστροφή!

Μετά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη οι Ερυθρόλευκοι "έκλεισαν" ακόμα μία μεταγραφή την τελευταία ημέρα για τους ελεύθερους.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και επιστρέφει στον Πειραιά μετά από 5 χρόνια.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο 30χρονος χαφ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, αφού είχε ήδη περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις αρχές της εβδομάδας.

Πλέον, από τη στιγμή που έχει ξεπεράσει και ένα μυικό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε πρόσφατα, είναι έτοιμος να ενταχθεί στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ, μία ημέρα μετά την μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Ελβετό μέσο, ανακοινώνοντας επίσημα την απόκτησή του:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος, γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1992, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους τη διετία 2014-2016 κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, μετρώντας 66 συμμετοχές και εννέα γκολ. Ο 30χρονος αγωνιζόταν από το 2020 στη Βασιλεία, με τη φανέλα της οποίας σε 79 παιχνίδια πέτυχε 19 γκολ και έδωσε εννέα ασίστ.

Αφού πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Βίντερτουρ, Γκρασχόπερ, Λίβερπουλ και Λάτσιο, έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο με την ελβετική Μπελιντσόνα. Ακολούθησε η Παλέρμο, η Φούλαμ, η Λουκέρνη και ο Ολυμπιακός, από τον οποίο τη σεζόν 2016-2017 δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Προτού υπογράψει στη Βασιλεία αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Σιόν (104 συμμετοχές, 32 γκολ, 16 ασίστ).

Έχει εκπροσωπήσει 12 φορές την εθνική Ελβετίας και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε 38 φορές στην Premier League και 14 στη Serie A. Με τη Φούλαμ και την Παλέρμο αγωνίστηκε στο Europa League, με τη Βασιλεία στο Conference League και φυσικά με τον Ολυμπιακό σε Champions League και Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags