Facebook Pixel Κροατία - Καναδάς: Απαράδεκτο πανό των Κροατών για τον τερματοφύλακα του Καναδά - Προσβολή για την οικογένειά του! (pic)
| 2022-11-28 10:45:00

Απαράδεκτο πανό των Κροατών για τον γκολκίπερ του Καναδά - Προσβολή για την οικογένειά του! (pic)

Sportdog Team
Απαράδεκτο πανό των Κροατών για τον γκολκίπερ του Καναδά - Προσβολή για την οικογένειά του! (pic)

Ένα απαράδεκτο πανό ανάρτησαν οι οπαδοί της Κροατίας στο παιχνίδι με τον Καναδά για το Μουντιάλ, έχοντας ως αποδέκτη τον τερματοφύλακα των Καναδών, που έχει σερβική καταγωγή.

Κροατία - Καναδάς: Ένα απαράδεκτο πανό ανάρτησαν οι οπαδοί της Κροατίας στο παιχνίδι με τον Καναδά για το Μουντιάλ, έχοντας ως αποδέκτη τον τερματοφύλακα των Καναδών, Μίλαν Μπόργιαν, ο οποίος έχει σερβική καταγωγή.

Συγκεκριμένα οι Κροάτες στη διάρκεια της αναμέτρησης σήκωσαν ένα πανό, που ανέγραφε «Κνιν 95. Κανείς δεν τρέχει σαν τον Μπόργιαν». Η πόλη Κνιν είναι η γενέτειρα του 35χρονου τερματοφύλακα, η οικογένεια του οποίου αναγκάστηκε να φύγει λόγω των εχθροπραξιών μεταξύ Κροατών και Σέρβων το 1995.

Η οικογένεια του Μπόργιαν αναγκάστηκε να μείνει για πέντε χρόνια στο Βελιγράδι, προτού αναχωρήσει το 2000 για τον Καναδά, με τον έμπειρο γκολκίπερ να σχολιάζει για το απαράδεκτο πανό μετά το ματς: «Δεν έχω κάτι να σχολιάσω, θα έπρεπε όλοι αυτοί να δουλέψουν μόνοι τους και με τους δικούς τους αυτή τους τη σύγχυση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags