Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου - Χάρι Κέιν: "Βόμβα" με Κέιν - 100 εκατ. ευρώ απο ΤΕΡΑΣΤΙΟ κλαμπ για να τον πάρει από την Τότεναμ
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-30 14:37:00

"Βόμβα" με Κέιν - 100 εκατ. ευρώ απο ΤΕΡΑΣΤΙΟ κλαμπ για να τον πάρει από την Τότεναμ

Sportdog Team
"Βόμβα" με Κέιν - 100 εκατ. ευρώ απο ΤΕΡΑΣΤΙΟ κλαμπ για να τον πάρει από την Τότεναμ

O δημοσιογράφος του SkySports στη Γερμανία, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, με ανάρτησή του στο Twitter αποκάλυψε ποια ομάδα δουλεύει την περίπτωση του Άγγλου επιθετικού στο παρασκήνιο, με το κόστος της μεταγραφής του να κινείται μεταξύ 80-100 εκατομμυρίων ευρώ!

Μπάγερν Μονάχου - Χάρι Κέιν: Δυνατά για την απόκτηση του Χάρι Κέιν μπαίνει η Μπάγερν Μονάχου, με δημοσιεύματα από έγκυρες γερμανικές πηγές να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον των Βαυαρών, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν μέχρι και 100 εκτα. ευρώ για τον επιθετικό της Τότεναμ!

Πιο συγκεκριμένα ο έγκυρος δημοσιογράφος του SkySports στη Γερμανία, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, με ανάρτησή του στο Twitter αποκάλυψε πως η Μπάγερν δουλεύει την περίπτωση του Άγγλου επιθετικού στο παρασκήνιο, με το κόστος της μεταγραφής του να κινείται μεταξύ 80-100 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, επισημαίνεται δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην υπόθεση με τον Άγγλο φορ και την τελική απόφαση για το μέλλον του, είτε αφορά την Μπάγερν Μονάχου είτε όχι, θα την πάρει μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Δείτε την ανάρτηση του Πλέτενμπεργκ για το θέμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags