Facebook Pixel Άλκης Καμπανός: Συγκλονίζει ο φίλος του Άλκη: "Μέσα στο ασθενοφόρο έμαθα ότι πέθανε!"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 14:28:00

Συγκλονίζει ο φίλος του Άλκη: "Μέσα στο ασθενοφόρο έμαθα ότι πέθανε!"

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο φίλος του Άλκη: "Μέσα στο ασθενοφόρο έμαθα ότι πέθανε!"

Με την μαρτυρία του δεύτερου φίλου του Άλκη Καμπανού συνεχίστηκε η δίκη για την δολοφονία του 19χρονου, στην οπαδική επίθεση της 1ης Φεβρουαρίου του 2022.

 

Ο 21χρονος φίλος του Άλκη Καμπανού τραυματίστηκε και αυτός το βράδυ της επίθεσης, δεχόμενος μαχαιριά στο πόδι. Στο πλαίσιο της εν εξελίξει δίκης κατέθεσε ότι έμαθε για τον θάνατο του 19χρονου, τη στιγμή που ο Άλκης βρισκόταν μέσα στο ασθενοφόρο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο 21χρονος, όπου δικάζονται οι 12 οπαδοί του ΠΑΟΚ:

"Καθόμασταν στα σκαλάκια, επί 45 λεπτά. Ήρθαν οι 12 και μας ρώτησαν τι ομάδα είμαστε . Δεν αντιλήφθηκα ότι ήρθαν από την άλλη μεριά, μόνο από την οδό Πλαστήρα. Τους είδα μπροστά μου. Τους απαντήσαμε ότι είμαστε Άρης. Κατάλαβα ότι θέλουν να κάνουν κακό. Φορούσαν φουλ φεισ, κουκούλες και κρατούσαν μαχαίρια, δρεπάνια, ξύλα. Όλοι κρατούσαν κάτι στα χέρια τους. Δέχτηκα ροπαλιά. Έπεσα στη δίπλα πολυκατοικία. Από τον πόνο που ένιωθα, δεν κατάλαβα ότι με χτύπησε με το δρεπάνι. Μετά είδα τα αίματα. Κατάφερα να φύγω μέσα από πυλωτές πολυκατοικιών και βγήκα στην οδό Παπαναστασίου.

Φεύγοντας, γύρισα και είδα όλα τα άτομα πάνω στον Άγγελο και στον Άλκη. Οι άλλοι δύο φίλοι μας κατάφεραν να φύγουν. Άκουγα φωνές. Τον Άλκη που φώναζε “μη με βαράτε άλλο. Βοήθεια”. Βγήκα πάλι στην Πλαστήρα και είδα 7-8 να κατευθύνονται προς τα δύο αμάξια .Ένοιωθα πόνο εκείνη τη στιγμή. Βρήκα μία φόρμα σε ένα κάδο και έδεσα την πληγή μου. Τον Άγγελο τον είδα στο νοσοκομείο, μετά, τον Άλκη δεν τον ξαναείδα. Μέσα στο ασθενοφόρο έμαθα ότι ο πέθανε. Εγώ δέχτηκα μαχαιριά στο πόδι. Τον Άλκη τον χτύπησαν παντού".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags