Ο Ολυμπιακός φεύγει σήμερα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, χωρίς να έχει κάνει κάποια μεταγραφή και τους Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βρίσκονται σε διαδικασία επιλογής των καλύτερων κινήσεων για την ενίσχυση του νέου ρόστερ.

Μια από τις θέσεις που χρειάζονται προσθήκες οι Ερυθρόλευκοι είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, με τα ονόματα των Χάβι Σάντσες και Γιαβάντ Ελ Γιαμίκ να έρχονται σήμερα στο προσκήνιο.

Πρόκειται για δύο ακόμα περιπτώσεις από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την Βαγιαδολίδ, η οποία υποβιβάστηκε και δεν αποκλείεται να παραχωρήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές της, παρότι διατηρούν συμβόλαια.

Ένας από αυτούς είναι ο Σάντσες, ο 26χρονος Ισπανός στόπερ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 και η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Πέρυσι είχε 34 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στην ίδια λογική είναι και η περίπτωση του Ελ Γιαμίκ, του Μαροκινού 31χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έχει για έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Βαγιαδολίδ και το... κοστολόγιό του ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Πέρυσι κατέγραψε 25 συμμετοχές με τους Καστιγιάνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πλακώθηκε" με τους οπαδούς και φεύγει από κορυφαία ομάδα - "Με 4 εκατομμύρια υπογράφει Ολυμπιακό"