Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι ενισχύθηκαν σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όμως η δουλειά του Κορδόν δεν έχει τελειώσει μιας και έχει μπροστά του 10-15 ημέρες για να βρει ομάδα σε πέντε παίκτες, οι οποίοι μπορεί να είναι ακόμα στου Ρέντη, όμως δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνεθ.

Ο λόγος για τους Μπαντιουγκού Φαντιγκά, που τον θέλει ο ΠΑΣ, τον Πιέρ Κουντέ, που είναι στη λίστα ομάδων της Championship και από τη Γερμανία, τον Ραντζέλοβιτς που ενδιαφέρει σοβαρά σύλλογο της Ρωσίας, αλλά τον Σέρβο να μην θέλει να πάει, τον Σισέ, που υπήρχαν προτάσεις από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την Αλ Γκαράφα, που δεν ικανοποιούσαν τους Ερυθρόλευκους και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να βρει... λύσεις ώστε να μειώσει το ρόστερ του, με αρκετές αγορές να είναι ακόμα ανοιχτές και συγκεκριμένα το Βέλγιο, η Σλοβακία και η Ουγγαρία είναι έως την Τετάρτη (6/9), η Βουλγαρία, η Ελβετία και η Σαουδική Αραβία έως την Πέμπτη (7/9), η Κροατία και η Τσεχία έως την Παρασκευή (8/9), η Ελλάδα (για τον Φαντικά ή ακόμη-ακόμη και τον Αμπουμπακάρ) είναι έως την Δευτέρα (11/9), η Ρωσία έως τις 14/9, η Τουρκία, η Κύπρος και η Σερβία έως τις 15/9, το Ισραήλ έως τις 20/9 και τα Εμιράτα έως τις 21/9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γύρισε καλύτερος ο Ποντένσε - Αλλάζει το σύστημα Μαρτίνεθ και... Φορτούνη - Μεταγραφές με προσωπικότητα"