Facebook Pixel Euroleague - Στοίχημα: Θα το… δώσει η Ρεάλ στον "Σάρας" - Σούπερ απόδοση για να ποντάρουμε!
Μπάσκετ
| 2019-04-04 19:10:00

Χαμός στην Euroleague – Θα το… δώσει η Ρεάλ στον "Σάρας"; - Σούπερ απόδοση για να ποντάρουμε!

Sportdog Team
Χαμός στην Euroleague – Θα το… δώσει η Ρεάλ στον "Σάρας"; - Σούπερ απόδοση για να ποντάρουμε!

Τι αξίζει να παίξουμε απόψε.

Euroleague - Στοίχημα: Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, ωστόσο υπάρχουν ματς για να κάνουμε παιχνίδι. Ξεχωρίσαμε μία δυάδα από μπάσκετ και ποδόσφαιρο και αξίζει να την… κυνηγήσουμε.

Ξεκινάμε ποδοσφαιρικά και με την αναμέτρηση της Σασουόλο με την Κιέβο από την Ιταλία. Οι γηπεδούχοι είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και λογικά δεν θα κινδυνέψουν, ωστόσο αγνοούν τη νίκη εδώ και δύο μήνες και προέρχονται από δύο σερί ήττες με τελευταία το 2-1 στην Μπολόνια. Πάντως, δεν τα έχουν παρατήσει και όλα τα παιχνίδια τα παλεύουν, ενώ θα ήθελαν επιτέλους μία επιτυχία μπροστά στον κόσμο τους. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στην τελευταία θέση και όντας στο -16 από την σωτηρία μόνο με θαύμα θα σωθούν, κάτι που πλέον το γνωρίζουν και οι ίδιοι και το δείχνουν στο χορτάρι. Εκτός έδρας έχουν 0-6-8, δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο μέσα στο 2019, ενώ προέρχονται από τη βαριά ήττα με 3-0 από το ημίχρονο εντός έδρας από την Κάλιαρι! Η Σασουόλο έχει τον πρώτο λόγο και νομίζω ότι ήρθε η ώρα επιτέλους να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι σε μία ομάδα που δεν μπορεί και ίσως πλέον να μην θέλει κιόλας να σωθεί.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι μπασκετική και αφορά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ζαλγκίρις για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Οι Μαδριλένοι θα τερματίσουν σίγουρα τρίτοι και περιμένουν απλά τον αντίπαλό τους για τα πλέι οφ, οπότε είναι αρκετά… επικίνδυνοι, καθώς μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να νίκησαν στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό με τρελό τρίποντο του Ρούντι στη λήξη, ωστόσο μας έχουν «συνηθίσει» να χαρίζουν αδιάφορα ματς σε ομάδες που προτιμούν. Η Ζαλγκίρις είναι μία από αυτές και απόψε… καίγεται για τη νίκη, καθώς μετά το τεράστιο διπλό της στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην οκτάδα, αρκεί να φύγει νικήτρια από τη Μαδρίτη. Δεν θέλω να μπλέξω σε σενάρια και κυρίως να ασχοληθώ με τη Ρεάλ, η οποία κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί σε αυτά τα σενάρια. Εκτιμώ ότι ασχέτως πως θα «δουν» το ματς οι γηπεδούχοι, οι Λιθουανοί θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για την πρόκρισή τους και για να γίνει αυτό θα πρέπει να ακολουθήσουν στο σκορ. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν στους… τελικούς, η Ρεάλ είτε σοβαρή είτε χωρίς κίνητρο ξεπερνάει άνετα τους 80 πόντους, οπότε κυνηγάμε το over 158.5!

Η δυάδα του Onlinebet24.gr για την Πέμπτη:

20.00: Σασουόλο – Κίεβο: 1 σε τιμή 1.65
22.00: Ρεάλ – Ζαλγκίρις: Over 158.5 σε τιμή 1.60

ΠΗΓΗ: Onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags