Facebook Pixel Κόστα Ρίκα - Ελλάδα για νέο ρεκόρ τηλεθέασης!
Life
| 2014-06-28 21:50:00

Κόστα Ρίκα - Ελλάδα για νέο ρεκόρ τηλεθέασης!

Κόστα Ρίκα - Ελλάδα για νέο ρεκόρ τηλεθέασης!

Τα πλάνα της ΝΕΡΙΤ και οι καλεσμένοι για τον μεγαλύτερο αγώνα της ιστορίας της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο στούντιο Μαχλάς, Βερνίκος, Πιλάβιος και συνεντεύξεις με Καραγκούνη και Κάμπελ.

Κυριακή 29 Ιουνίου "των αγίων ενδόξων και πανευφήμων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου", σύμφωνα με το ημερολόγιο. Αλλά και τον ενδόξων… διεθνών μας!

Το βράδυ της Κυριακής δεν θα κυκλοφορεί τίποτε στους δρόμους μιας και η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της μετά το 2004! Το ματς ξεκινά στις 23:00 και θα μεταδοθεί απευθείας σύνδεση με το Ρεσίφε της Βραζιλίας από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤsports και τη ΝΕΡΙΤ HD.

Καλεσμένος του Ιωσήφ Νικολάου στην pre game εκπομπή θα είναι ο Νίκος Μαχλάς που έγραψε ιστορία με την ασύλληπτη κεφαλιά του στο 1-0 επί της Ρωσίας και την πρόκριση στο Μουντιάλ του 1994. Επίσης, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι θα προβληθεί στην εκπομπή αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη. Συνάμα, όπως αναφέραμε από χθες, θα μεταδοθεί αποκλειστική συνέντευξη και του παίκτη της Εθνικής Κόστα Ρίκα – γνωστού στους Έλληνες φιλάθλους από την παρουσία του στον Ολυμπιακό – Ζόελ Κάμπελ, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ πριν από και μετά τη λήξη του αγώνα, που θα συνοδεύεται από δηλώσεις των Ελλήνων διεθνών αλλά και φιλάθλων, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Βραζιλία για να στηρίξουν την Εθνική μας.

Το πάνελ των καλεσμένων συμπληρώνουν ο πολύπειρος παράγοντας και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, αλλά και ο δημοσιογράφος Κώστας Βερνίκος.

Εκλεκτοί καλεσμένοι και τη Δευτέρα καθώς στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ θα βρεθεί ο πρώην άσος της Εθνικής, Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ερώτημα, που θα απαντηθεί τη Δευτέρα βέβαια, είναι τι τηλεθέαση θα βγάλει ο μεγάλος κυριακάτικος αγώνας. Υπενθυμίζεται ότι το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, όπως αναφέραμε, σάρωσε σε τηλεθέαση με 64,7% μέσο όρο και με peak 81,3% στο τελευταίο 15λεπτο. Πρόκειται για το απόλυτο ρεκόρ, όπως σας είχε προϊδεάσει η στήλη, μιας και στον τελικό του EURO 2004 το μερίδιο τηλεθέασης ήταν στο 83% ενώ στο πρώτο ματς με την Κολομβία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας είχε αγγίζει το 81%.

Συνολικά, είναι υψηλότατα τα νούμερα τηλεθέασης του Μουντιάλ και φέρνουν τη ΝΕΡΙΤ στην πρώτη θέση. Καθημερινά το μερίδιο τηλεθέασης των αγώνων κυμαίνεται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 30% - για τις δυναμικές ομάδες ξεπερνά το 40% - με περισσότερους από 1 εκατ. τηλεθεατές να παρακολουθούν κατά μέσο όρο τη ΝΕΡΙΤ, ενώ 2,5 εκατ. παρακολουθούν το πρόγραμμά της για τουλάχιστον ένα λεπτό.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags