Facebook Pixel Sportdog.gr | Κριτική που τσακίζει κόκκαλα για το Super Μπάλα του Mega: «Άχρωμο, άγευστο, άοσμο»
Life
| 2020-02-24 18:15:00

Κριτική που τσακίζει κόκκαλα για το Super Μπάλα του Mega: «Άχρωμο, άγευστο, άοσμο»

Sportdog Team
Κριτική που τσακίζει κόκκαλα για το Super Μπάλα του Mega: «Άχρωμο, άγευστο, άοσμο»

Ποιος «έσφαξε» με το γάντι την εκπομπή του μεγάλου καναλιού.

Με αρκετή αλλά απαιτούμενη αυστηρότητα σχολίασε ο Χάρης Ξύδης την εκπομπή «Super Μπάλα» στο Mega.

Διαβάστε τι ανέφερε σε σχόλιο του στο Facebook:

Ενδιαφέρουσα η πρώτη αθλητική κυριακάτικη εκπομπή του Mega αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον παρά τα αρκετά μειονεκτήματα που παρουσίασε. Τηλεκριτικός δεν είμαι αλλά καταθέτω την άποψή μου και ... πετάξτε την στα σκουπίδια αν το θέλετε!

Γραφιστικά η "SUPER μπάλα" υπολείπεται κατά πολύ των στάνταρ και του επιπέδου του Mega και καταγράφεται ως άχρωμη, άγευστη και άοσμη.

Τεχνικά προβλήματα με τις απευθείας συνδέσεις είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν για ένα κανάλι με το βαρύτερο όνομα ενώ έντονη ήταν η αίσθηση κάποιες φορές ότι χανόταν κάτι στον προγραμματισμό.

Κατά τα άλλα είχαμε μια κανονική ποδοσφαιρική εκπομπή. Ο Αντώνης Καρπετόπουλος αν και εμφανίστηκε σφιγμένος στην αρχή, απελευθερώθηκε στη συνέχεια και έλαμψε με τις γνώσεις και το χιούμορ του.

Εκπληξη ο Βαγγέλης Μίχος εντυπωσίασε με τις καίριες παρεμβάσεις του, απολαυστικός όπως πάντα ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ωραιότατος ο Κώστας Νικολακόπουλος μπορείς να τον ακούς με τις ώρες, όταν μιλάει για ποδόσφαιρο. Αν μάλιστα σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία....

Θετικός ο Τσικίνης, φοβισμένος ο καλεσμένος Δημήτρης Παπαδόπουλος με τις απαντήσεις του, σκεφτόταν να μην κακοκαρδίσει τον έναν και τον άλλο, δεν βοήθησε με την παρουσία του όσο έπρεπε τη συνοχή της εκπομπής. Συμπαθής παρουσία η κυρία συνάδελφος (συγνώμη δεν συγκράτησα το όνομά της) αλλά την άλλη φορά πρέπει να είναι πιο διαβασμένη καθώς ο Παναιτωλικός δεν ξέφυγε από την προτελευταία θέση, (στην οποία παρέμεινε) αλλά απλώς διεύρυνε τη βαθμολογική διαφορά του από τον Πανιώνιο.

Το κυριότερο: Το όνομα του Μαρινάκη (ιδιοκτήτη του Mega και του Ολυμπιακού) και του Σαββίδη (ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ) δεν αναφέρθηκαν ούτε για δείγμα. Θα περιμένουμε. Τα τεχνικά και τα διαδικαστικά προβλήματα είναι βέβαιο ότι θα λυθούν. Το θέμα είναι η φιλοσοφία της εκπομπής να μην αλλάξει στο πρώτο στραβό σφύριγμα πέναλτι ή στο πρώτο κακό αποτέλεσμα. Οι δημοσιογράφοι είναι ικανότατοι και μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους αρκεί οι ιδιοκτήτες και οι διευθυντές να τους αφήσουν ελεύθερους.

Οι δημοσιογράφοι οφείλουν να είναι αντικειμενικοί και να μην είναι ούτε κατευθυνόμενοι ούτε πιόνια του κάθε ιδιοκτήτη.

Είναι ωραίο να απολαμβάνεις μια ωραία κυριακάτικη εκπομπή, να μιλάνε οι πρωταγωνιστές για ποδόσφαιρο και αθλητισμό χωρίς κραυγές, φανατισμό και χωρίς να νιώθεις ότι παρακολουθείς κάποια ρεπορτάζ, τα οποία είναι "στοιχισμένα και ζυγισμένα" κατ΄εντολήν των αφεντικών.

Συνάδελφοι σας ευχαριστούμε για το πρώτο δείγμα γραφής και περιμένουμε προσεχώς τα καλύτερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags