Facebook Pixel Αντώνης Καρπετόπουλος: Ο Καρπετόπουλος αποκάλυψε πρώτη φορά On camera ποια ομάδα υποστηρίζει στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-06-07 15:58:00

Ο Καρπετόπουλος αποκάλυψε πρώτη φορά On camera ποια ομάδα υποστηρίζει στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Καρπετόπουλος αποκάλυψε πρώτη φορά On camera ποια ομάδα υποστηρίζει στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός και πολύ πετυχημένος δημοσιογράφος μίλησε για τη μέχρι τώρα καριέρα του, για τη ζωή στην Ιταλία, για το Euro που έρχεται, αλλά και για την ομάδα που υποστηρίζει από μικρός εντός και εκτός χώρας.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος εμφανίστηκε με αποκαλυπτική διάθεση στο «The 2Night Show» και έδωσε.. ατακάρες. Μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για άγνωστες πτυχές της ζωής του αλλά και για τις σπουδές Νομικής στην Ιταλία, που δεν ολοκλήρωσε αφού δεν του ταίριαζε να γίνει δικηγόρος.

Αναφέρθηκε στην ενασχόληση με την αθλητική δημοσιογραφία, τη μεγάλη του αγάπη για τον κινηματογράφο και τον τρόπο που προκάλεσε την πρώτη βράβευση της Μόνικα Μπελούτσι. Αποκάλυψε μάλιστα πως ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος και παραδέχθηκε πως υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, όμως ξεκαθάρισε πως αυτό δεν τον επηρεάζει στη δουλειά του.

Τέλος, μίλησε για τη διοργάνωση του Euro 2020, αλλά και για την εκπομπή που παρουσιάζει, ενώ έκανε προβλέψεις για το ποιες ομάδες θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Δείτε την ατάκα για τον Ολυμπιακό στο 3.52 του πρώτου βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags