Οχι γιατί η πιθανή νίκη επί της Γουίγκαν θα σημαίνει κάτι, πέραν της επιβράβευσης με τρεις βαθμούς. Ολα άρχισαν χθες με τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον να ζητά από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σταματήσουν τα συνθήματα για τους 96 νεκρούς οπαδούς της Λίβερπουλ στο Χίλσμπορο.

«Είμαστε δύο μεγάλοι σύλλογοι με απώλειες. Οι οπαδοί θα έπρεπε να συμπεριφέρονται σωστά, να υποστηρίζουν την ομάδα τους και τέλος» τόνισε χαρακτηριστικά. Οι οπαδοί των «κόκκινων διάβολων» θα έχουν την ευκαιρία στο «Ολντ Τράφορντ» να χαρούν. Ο Πολ Σκόουλς, αν συμμετάσχει, θα φτάσει στις 700 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο τρίτος που καταφέρνει τέτοιο επίτευγμα μετά τους Μπόμπι Τσάρλτον και Ράιαν Γκιγκς. Ο τελευταίος θα έχει την ευκαιρία να φτάσει τις 600 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ (ρεκόρ κατηγορίας). Ο προπονητής σερ Αλξ Φέργκιουσον θα κάτσει για 500ή φορά στον πάγκο του «Θεάτρου των Ονείρων» σε αγώνα πρωταθλήματος. Στα προηγούμενα 499 μετράει 355 νίκες, 95 ισοπαλίες και 49 ήττες. Σημαντική επίδοση θα σημειώσει και ο Ρίο Φέρντιναντ: 400 συμμετοχές με τον σύλλογο.

Πηγή: Sentragoal.gr