''Πρέπει άμεσα να κατακτήσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής έχω πετύχει ένα τέρμα στο πρωτάθλημα και αν δεν βελτιωθώ τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την ομάδα. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής και πρέπει τώρα να αντιδράσουμε.

Δεν θέλαμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση τις πρώτες εβδομάδες και πλέον μόνο με νίκες μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά στη βαθμολογία από τους αντιπάλους μας. Στα αποδυτήρια δεν υπάρχουν νεύρα, αλλά απογοήτευση. Με τον Κάρολ είχα καλή συνεργασία και ήμουν χαρούμενος που αγωνιζόμουν μαζί του.

Αλλά τώρα έχει φύγει από την ομάδα. Σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι μου, τη βελτίωση μου, τις νίκες και τους τίτλους. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα η βελτίωση μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα να εγκαταλείψω το σύλλογο, το μυαλό μου βρίσκεται στη Λίβερπουλ. Στόχος είναι η είσοδος στο Champions League της νέας σεζόν. Αν κάνουμε δύο σερί νίκες, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.'', ανέφερε ο Σουάρες.