Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Βασίλης Σπανούλης: Βόμβα Σπανούλη για Εθνική - Ατάκα-φωτιά που ανατρέπει τα δεδομένα!
| 2020-11-30 22:46:00

Βόμβα Σπανούλη! Σε αυτή την ομάδα πάει - Θα τρελαθούν οι Ολυμπιακοί - Το είχε γράψει το sportdog!

Sportdog Team
Βόμβα Σπανούλη! Σε αυτή την ομάδα πάει - Θα τρελαθούν οι Ολυμπιακοί - Το είχε γράψει το sportdog!

Εθνική Ελλάδας - Βασίλης Σπανούλης: Με μια λακωνική δήλωση έπειτα από το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου, ο Βασίλης Σπανούλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και απάντησε "Θα δούμε", αφήνοντας ανοικτό παράθυρο επιστροφής στη Γαλανόλευκη και επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportdog από τις 21 Αυγούστου!

Άλλωστε, ο Ρικ Πιτίνο έχει εκφράσει πολλάκις την πρόθεσή του να έχει τον Σπανούλη στη διάθεσή του στο Προολυμπιακό τουρνουά. Η παρουσία πάντως του πρώην κόουτς των Πρασίνων και του Γιώργου Βασιλακόπουλου, σίγουρα θα φέρει αντιδράσεις από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για την κίνηση του Ολυμπιακού με τα φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα: «Είναι σπουδαίο αυτό που γίνεται, αυτό που έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Έγιναν και δωρεές σε νοσοκομεία. Όλοι να βοηθήσουμε για να ξεφύγουμε από την πανδημία. Δυστυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση της πανδημίας. Μακάρι να περάσει αυτό και όλοι να βοηθήσουμε. Θα γίνουν και άλλα τέτοια παιχνίδια. Μακάρι να περάσει αυτό. 

Για τη συνέχεια: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα πρέπει να πετύχει, πρέπει να περάσουμε στα πλέι οφ. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags