Facebook Pixel ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Βόμβα στην Euroleague - "Δεν έχει πολλές πιθανότητες να παίξει του χρόνου η ΤΣΣΚΑ"
Μπάσκετ
| 2022-04-14 23:19:00

Βόμβα στην Euroleague - "Δεν έχει πολλές πιθανότητες να παίξει του χρόνου η ΤΣΣΚΑ"

Sportdog Team
Βόμβα στην Euroleague - "Δεν έχει πολλές πιθανότητες να παίξει του χρόνου η ΤΣΣΚΑ"

Δηλώσεις έκανε άνθρωπος ομάδας που βρίσκεται στην Euroleague ρίχνοντας... κεραυνούς μιας και ανέφερε ότι οι Μοσχοβίτες ξέρουν πως πιθανά δεν θα είναι τη νέα σεζόν στην διοργάνωση.

Παούλιους Μοτιεγιούνας: Δηλώσεις για το τι πρόκειται να συμβεί στην Euroleague την επόμενη σεζόν και αν τελικά θα βρίσκονται στην διοργάνωση οι ρωσικές ομάδες έκανε ο GM της Ζαλγκίρις Κάουνας τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με την διοίκηση.

«Νομίζω πως βιώνουμε μια κρίση ανάμεσα στα κλαμπ και τη διοίκηση της EuroLeague. Μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί λύση. Πιστεύω πως θα δοθεί στο μέλλον. Η κατάσταση είναι χαώδης. Βλέπουμε ότι καθυστερούν να πάρουν αποφάσεις. Υπάρχει έλλειψη ηγεσίας! Η επικοινωνία δεν είναι ίδια όπως παλιά.

Δεν υπάρχει ενότητα μεταξύ των κλαμπ. Τον Μάιο θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε αυτή την ενότητα. Ελπίζω να βρούμε την καλύτερη λύση για όλους. Είμαστε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ. Ακόμα κι εκείνοι αντιλαμβάνονται πως δεν έχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσουν να παίζουν στην EuroLeague.

Εξ όσων γνωρίζω, πρόκειται για fake news η νέα διοργάνωση. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ που επιβεβαίωσαν πως δεν έχουν στο μυαλό τους τέτοιο project», είπε χαρακτηριστικά ο Παούλιους Μοτιεγιούνας στο BasketNews.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags