Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιβεβαίωση sportdog.gr για τον φορ - Αυτός έρχεται στον ΠΑΟ - Υπογράφει και πάει Ολλανδία!
| 2018-07-11 15:48:00

Επιβεβαίωση sportdog.gr για τον φορ - Αυτός έρχεται στον ΠΑΟ - Υπογράφει και πάει Ολλανδία!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση sportdog.gr για τον φορ - Αυτός έρχεται στον ΠΑΟ - Υπογράφει και πάει Ολλανδία!

Τρέχουν οι εξελίξεις...

Όπως γράψαμε σε μεσημεριανό ρεπορτάζ με τίτλο «Γκαζιά» Αλαφούζου και διπλό «μπαμ» - Απίστευτο μπάχαλο για Φραντζέσκο, «ντου» από… Γιαννακόπουλο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τον Σιφναίο.

Σε αυτή τη φάση οι «πράσινοι» κινούνται για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και ήδη φαίνεται πως έχουν «κλείσει» τις πρώτες τους κινήσεις.

Η μία αφορά τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Αργύρη Καμπετσή, για τον οποίο απομένουν κάποιες τυπικές επαφές με την Ντόρτμουντ, ενώ η δεύτερη αφορά τον Μαρκ Σιφναίο, για τον οποίο επίσης υπάρχουν κάποια διαδικαστικά για το συμβόλαιό του.

Οριστική συμφωνία δεν υφίσταται προς το παρόν για καμία από τις δύο περιπτώσεις, ωστόσο θεωρείται θέμα χρόνου να ολοκληρωθούν τα deals και ο Παναθηναϊκός να τονώσει την επίθεσή του με δύο νεαρούς και ταλαντούχους φορ, αναφέραμε στο ρεπορτάζ μας, κάτι που βλέπουμε να αναπαράγεται και από άλλα Μέσα αυτή την ώρα...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags