Facebook Pixel Τρελή βόμβα Μαρινάκη στον Ολυμπιακό: Φέρνει εξτρέμ και φορ μαζί
| 2018-08-11 10:40:00

Τρελή βόμβα Μαρινάκη: Φέρνει εξτρέμ και φορ μαζί - Παίζει επιστροφή με όνομα που... καίει;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή βόμβα Μαρινάκη: Φέρνει εξτρέμ και φορ μαζί - Παίζει επιστροφή με όνομα που... καίει;

Σούπερ κίνηση από τον πρόεδρο, τρίβει τα χέρια του ο Μαρτίνς.

Εξελίξεις αναμένονται στον Ολυμπιακό μέσα στο Σαββατοκύριακο όσον αφορά τα μεταγραφικά. Οι Πειραιώτες έχουν στοχεύσει σε συγκεκριμένους στόχους και περιμένουν άμεσα να ολοκληρωθούν οι πρώτες συμφωνίες, καθώς το πλάνο προβλέπει ακόμα τέσσερις κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ.

Όσον αφορά την επίθεση, ο βασικός υποψήφιος είναι ο Ρούι Φόντε, για τον οποίο έχουν γίνει προχωρημένες επαφές με τη Φούλαμ, όπως πρώτο το sportdog.gr αποκάλυψε με χθεσινό ρεπορτάζ. Μπορεί από το λιμάνι να τόνιζαν χθες ότι ο Πορτογάλος φορ είναι απλά μία περίπτωση που εξετάζεται, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι μία επιλογή που έχει πάρει το προβάδισμα και στην ουσία οι Πειραιώτες έχουν στο χέρι τους τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Για τη θέση του χαφ, πρώτος στόχος παραμένει ο Γκιγέρμε Τόρες, η υπόθεση του οποίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά, θετικά ή αρνητικά, σήμερα-αύριο. Από την πρώτη στιγμή το sportdog.gr είχε τονίσει ότι η περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου δεν ήταν τόσο εύκολη όσο παρουσιαζόταν στον Τύπο και όντως έχει εξελιχθεί σε ένα απίστευτο σήριαλ που, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Την ίδια στιγμή, η εναλλακτική του Μίκελ Αγκού που παραμένει στην επικαιρότητα, δε μοιάζει τόσο εφικτή και, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, δεν είναι εύκολη να προχωρήσει για τον Ολυμπιακό, μιας και για τον Νιγηριανό άσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για αγορά από την Πόρτο, ενώ από το λιμάνι έχουν προτείνει μόνο τον δανεισμό του παίκτη.

Φόντε και τέλος

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειώσουμε ότι η πιθανή απόκτηση του Ρούι Φόντε ενδεχομένως να «ακυρώσει» τη μεταγραφή του εξτρέμ. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Πορτογάλος άσος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στα άκρα της γραμμής κρούσης, οπότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποκτήσει μία έξτρα λύση για τα «φτερά».

Αν, μάλιστα, παραμείνει στο ρόστερ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, τότε δεν αποκλείεται με τον Ρούι Φόντε να κλείσει η ενίσχυση στην επίθεση, ειδικά από τη στιγμή που διαβάζουμε ότι γίνονται σκέψεις παραμονής του Γιάννη Γιαννιώτα, αλλά και ανανέωσης του Μάριου Βρουσάι, τον οποίο στο λιμάνι πιστεύουν πολύ.

Πάντως, όσον αφορά τον Έλληνα εξτρέμ θεωρείται δύσκολο να επιστρέψει στα πλάνα των Ερυθρολεύκων, καθώς δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags