Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σκέφτεται την απόκτηση σέντερ φορ - Τα δίνει όλα για νέο... Πρίγιοβιτς
| 2019-06-23 22:00:00

Ποιος Σφιντέρσκι; Φέρνει φορ με "καρύδια" ο Σαββίδης - Του δίνει όλο το... χαρτί - Νέος Πρίγιοβιτς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Σφιντέρσκι; Φέρνει φορ με "καρύδια" ο Σαββίδης - Του δίνει όλο το... χαρτί - Νέος Πρίγιοβιτς!

Αυτό θα είναι το μεγάλο "μπαμ". Στέλνει τους ΠΑΟΚτσήδες αεροδρόμιο!

O ΠΑΟΚ επέλεξε να πουλήσει τον πρώτο σκόρερ της περσινής Superleague, Ευθύμη Κουλούρη, ενώ θεωρείται απίθανο το να παραμείνει στο ρόστερ ο Νίκος Καρέλης.

Κάπως έτσι, ο Δικέφαλος μένει με δύο επιθετικούς στο ρόστερ του, τον Τσούμπα Άκπομ και τον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Όσο κι αν οι διοικούντες των νταμπλούχων Ελλάδας στηρίζουν τους δύο παίκτες, συζητιέται έντονα η πιθανότητα να κινηθούν για έναν ακόμα φορ από το «πάνω ράφι».

Την περσινή σεζόν έγινε μεγάλη κουβέντα για την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μεσούσης της αγωνιστικής χρονιάς, αν και ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ, στηριζόμενος κυρίως στον Άκπομ στη γραμμή κρούσης.

Παρ΄ όλα αυτά, με δεδομένο ότι τόσο ο Άγγλος όσο και ο Σφιντέρσκι δεν διαθέτουν τις απαραίτητες παραστάσεις για να κάνουν τη διαφορά σε επίπεδο Champions League, στους ομίλους του οποίου φιλοδοξεί να προκριθεί για πρώτη φορά ο Δικέφαλος, είναι πολύ πιθανό το βάρος να πέσει στην απόκτηση επιθετικού πρώτης γραμμής.

Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι χρειάζονται έναν επιθετικό που έχει το «εύκολο» γκολ, εάν θέλουν να κάνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη και παράλληλα να διατηρήσουν τα κεκτημένα στην Ελλάδα. Συνεπώς, δεν αποκλείεται το μεγαλύτερο κομμάτι του μεταγραφικού μπάτζετ να επενδυθεί σε ένα νέο… Πρίγιοβιτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δύο μεταγραφάρες από Σαββίδη - Γι’ αυτό πουλάει - Εξτρέμ αντί φορ - Θέλει λάδια ο Σουντανί"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags