Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Με δυο έμψυχα ανταλλάγματα θέλει να δελεάσει η Μπεσίκτας τον Δικέφαλο, προκειμένου να κάνει δικό της τον Δημήτρη Γιαννούλη.
| 2020-05-09 10:21:00

Επιβεβαίωση Sportdog – Έτσι… χτυπάει Γιαννούλη η Μπεσίκτας – Όλα τα δεδομένα!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog – Έτσι… χτυπάει Γιαννούλη η Μπεσίκτας – Όλα τα δεδομένα!

ΠΑΟΚ: Με δυο έμψυχα ανταλλάγματα θέλει να δελεάσει η Μπεσίκτας τον Δικέφαλο, προκειμένου να κάνει δικό της τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Όπως σας είχα γράψει στο sportdog, η τουρκική ομάδα λοιπόν επειδή δεν μπορεί να καλύψει τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ είναι πιθανόν να προσφέρει 6 εκατ. ευρώ ντούκου στον ΠΑΟΚ για τον Έλληνα αμυντικό και να του παραχωρήσει την ελευθέρας του Κάιλ Λάριν, του οποίου το συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Ρεπόρτερ της τουρκικής ομάδας επιβεβαιώνει το σενάριο αυτό στη «Live Sport» και συγκεκριμένα σχολιάζει πως: Η Μπεσίκτας θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Κάιλ Λαρίν βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ. Έτσι, έχοντας πάντα στραμμένο το βλέμμα στον Γιαννούλη, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση προκειμένου να δελεάσει τον ΠΑΟΚ για να απαντήσει θετικά. Εκτός από τα δικαιώματα του Λαρίν, υπάρχει το ενδεχόμενο να προτείνει και τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό Νικολά Ισμάτ Μιρίν, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην Τουλούζ, ως δανεικός από την Μπεσίκτας».

Μένει να φανεί λοιπόν εάν ο Δικέφαλος εξετάσει το ενδεχόμενο αυτό και δεχτεί τους δυο παίκτες που προσφέρει η τουρκική ομάδα, έναντι του Έλληνα άσου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags