Facebook Pixel ΠΑΟΚ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτοί οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν μπροστά για να σταματήσουν τα επεισόδια στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-30 22:56:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτοί οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν μπροστά για να σταματήσουν τα επεισόδια στην Τούμπα

Sportdog Team
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτοί οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν μπροστά για να σταματήσουν τα επεισόδια στην Τούμπα

Λίγοι είχαν το θάρρος, εκείνες τις πολύ δύσκολες στιγμές, να βγουν μπροστά, να φωνάξουν και να ζητήσουν να σταματήσουν τα εκτεταμένα επεισόδια που γύρισαν τον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια πίσω. 

ΠΑΟΚ: Λίγοι είχαν το θάρρος, εκείνες τις πολύ δύσκολες στιγμές, να βγουν μπροστά, να φωνάξουν και να ζητήσουν να σταματήσουν τα εκτεταμένα επεισόδια που γύρισαν τον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια πίσω. 

Με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Τσούμπα Ακπομ, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που παραθέτουμε, προσπάθησαν να αποτρέψουν τα δυσάρεστα συμβάντα.

Την στιγμή που έκαναν ντου οι οπαδοί, που πετούσαν αντικείμενα, που έβριζαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ με διάφορους χαρακτηρισμούς, οι Πασχαλάκης και Ακπομ, προφανώς γιατί το λέει η καρδιά τους, ζητούσαν τόσο από τους οπαδούς να επιστρέψουν στην εξέδρα όσο και από τους αστυνομικούς να πάνε πίσω και να μην εμπλακούν. 

Εκείνα τα λεπτά, ήταν κρίσιμα, καθώς μέσα στο γενικότερο αναβρασμό που επικρατούσε, κάλλιστα οι δύο παίκτες θα μπορούσαν να δεχθούν επίθεση από κάποιον θερμόαιμο με κίνδυνο ακόμη και την σωματική τους ακεραιότητα. Δίπλα στους παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονταν άνδρες της ασφαλείας, οι οποίοι επιχείρησαν με κάθε τρόπο να τους προστατεύσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags