Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή στον Παναθηναϊκό - Χάθηκε μεταγραφικός στόχος για την άμυνα
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-14 16:40:00

Ανατροπή στον Παναθηναϊκό - Χάθηκε μεταγραφικός στόχος για την άμυνα

Sportdog Team
Ανατροπή στον Παναθηναϊκό - Χάθηκε μεταγραφικός στόχος για την άμυνα

Το όνομα του ποδοσφαιριστή είχε εμπλακεί έντονα σε μεταγραφικά σενάρια για τους Πράσινους, όμως έβαλε την υπογραφή του και θα αγωνίζεται αλλού τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Παναθηναϊκός: Ο Πραξιτέλης Βούρος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στον ΟΦΗ μέχρι το 2024.

Ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού το προηγούμενο διάστημα, καθώς επρόκειτο για έναν από τους παίκτες που ενδιέφεραν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την ελληνική αγορά.

Εν τέλει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ (σ.σ. το προηγούμενο συμβόλαιό του είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, Πραξιτέλη Βούρου, ως το καλοκαίρι του 2024!

Ο ηγέτης της ασπρόμαυρης άμυνας, ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με βάση τις ψήφους των φιλάθλων και αρχηγός της ομάδας μας στους περισσότερους αγώνες της σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου για δύο ακόμα χρόνια!

Την αγωνιστική σεζόν 2021-22 ο Βούρος σταμάτησε το…κοντέρ των συμμετοχών με τη φανέλα του ΟΦΗ στον αριθμό 33 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του χρίστηκε σκόρερ και μάλιστα τρεις φορές! Συνολικά την προηγούμενη διετία έπαιξε 55 φορές με την ασπρόμαυρη φανέλα και πλέον βάζει πλώρη για τις 100 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας!

«Πράξι» έχουμε κοινούς στόχους, κοινά όνειρα και μαζί θα τα κάνουμε πραγματικότητα!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... νέος Παναθηναϊκός - Δεν "αξίζει" 700.000 ο Βίγια, ποιοι φεύγουν -Μη γίνει "έγκλημα" με Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags