Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επίσημο το σούπερ deal του Ολυμπιακού - Ανακοίνωσε μεταγραφή με τρελά λεφτά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-01 20:11:00

Επίσημο το σούπερ deal του Ολυμπιακού - Ανακοίνωσε μεταγραφή με τρελά λεφτά!

Sportdog Team
Επίσημο το σούπερ deal του Ολυμπιακού - Ανακοίνωσε μεταγραφή με τρελά λεφτά!

Οι Ερυθρόλευκοι προσθέτουν ένα ακόμα πολύ δυνατό "όπλο" στο ρόστερ του Κάρλος Κορμπεράν, καθώς ολοκλήρωσαν μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ.

Οι Ερυθρόλευκοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού, η οποία αναμένεται να κοστίσει συνολικά περίπου 9.000.000 ευρώ.

Ο 25χρονος άσος άφησε την Κοπεγχάγη, για λογαριασμό της οποίας είχε 128 συμμετοχές, έχοντας 32 γκολ και 28 ασίστ. υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ. Γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1996, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Κοπεγχάγη και υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με τους «ερυθρόλευκους».

Στην ομάδα της Δανίας αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2019, με απολογισμό 128 συμμετοχές, 32 γκολ και 28 ασίστ. Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα της σκανδιναβικής χώρας. Εφέτος σε επτά παιχνίδια πρόλαβε να σημειώσει έξι γκολ και να μοιράσει τρεις ασίστ σε εννέα παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κονστάνθια, τοπική ομάδα της Μαγιόρκα, από όπου μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ακολούθησε η Γιοσετένσε, η δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα και η Αλμουδέβαρ.

Η Κοπεγχάγη τον είχε αγοράσει από τη Σαραγόσα, με την οποία έδωσε 24 αγώνες, μετρώντας έξι γκολ και τέσσερις ασίστ".

"Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός δεν το σκέφτηκα 2η φορά. Και είμαι εδώ. Με λένε Πεπ Μπιέλ. Και όλα τώρα ξεκινούν", δήλωσε ο Μπιέλ στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ εννιά εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Γρήγορος, τεχνίτης 6άρι και 8άρι - Αυτή θα είναι η συμφωνία"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags