Facebook Pixel Άρης: Φτιάχνουν τους φίλους του Άρη οι ατάκες για Ροντρίγκες - "Πιο ολοκληρωμένος από Πάλμα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-13 22:00:00

Φτιάχνουν τους φίλους του Άρη οι ατάκες για Ροντρίγκες - "Πιο ολοκληρωμένος από Πάλμα"

Sportdog Team
Φτιάχνουν τους φίλους του Άρη οι ατάκες για Ροντρίγκες - "Πιο ολοκληρωμένος από Πάλμα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος από την Ονδούρα όπου και αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του νέου παίκτη των Κίτρινων.

Μάρβιν Αβίγια: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος από την Ονδούρα και μίλησε για τον Εντουιν Ροντρίγκες, το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη, το οποίο φτάνει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης (14/9).

«Ο Ροντρίγκες είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ονδούρα, είναι από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ στη χώρα, ο Εντουιν θεωρείται ο καλύτερους παίκτης της γενιάς του, είναι ταλαντούχος. Είναι παίκτης με τακτική πειθαρχία, έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση, η ντρίμπλα και το σουτ του είναι τα δυνατά του σημεία. Αν όχι ο καλύτερος, είναι από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα της Ονδούρας. 

Δεν έχει ακουστεί κάτι για την καριέρα του, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα, είναι ένα παιδί αφοσιωμένο στη δουλειά του στο ποδόσφαιρο. Νομίζω πως είναι πιο ολοκληρωμένος από τον Πάλμα, έχει παίξει σε περισσότερα παιχνίδια από τον Πάλμα, είχε πιο βασικό ρόλο στην ομάδα του και ήταν σε καλύτερη ομάδα», είπε ο Μάρβιν Αβίγια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags